Angkor Wat | Cambodia

As most of you have probably seen on Instagram, I have been uploading my picture’s in Angkor Wat (Siem Reap – Cambodia). I start my journey from Ho Chi Minh City by bus and spend about 14 hours. When we arrived to Siem Reap in the central city to many person asking us for using Tuk-Tuk….

Ho Chi Minh City | VIETNAM

New Year came and just went the first trip in 2017. So me and my friend flew about 22 hours to Ho Chi Minh City Vietnam…Well don’t worry guys I had change my flight to Singapore first and sight seeing over there. But, this photos diary will explain my trip in HCM City. I had…

B A NG K O K – P H U K E T | THAILAND

Not entirely different than a dream, you visit certain countries and just have to pinch yourself… Thailand is one of those place. In 2016 Summer Bangkok and Phuket will be my list to explore. The ticket were booked 3 months before so lucky I had best price. I had only heard great things from the…

Malang | Five Days with Rains

Bulan Februari lalu gue dapet line dari temen SMA nama nya Maya. She’s my parthner in crime actually.Ternyata salah satu rombongan kita namanya Irma udah kelar study nya dan bakalan graduated akhir februari, ternyata Maya punya rencana buat dateng acara wisudanya. Entah apa yang ada dipikiran gue yang langsung respon “YES” buat join ke Malang. Hari…

Italian Gelato | Ilvero

Ilvero Artisan Gelato what a unique name for ice cream shop. After search by internet Ilvero from italian which mean “The True”.I deduced it’s the true italian gelato and real from italia *i guess*. Tapi bukan namanya doang yang unik tapi tempatnya unik banget. Biasanya tempat makan yang konsepnya food truck itu hotdog,burger,etc. Tapi ice cream…

Coffee | Say Something Coffee

Who doesn’t know Coffee? I love to play my Instagram so much, sometimes a lot of people that include in they Bio for Instagram as Traveler, Model, Food Enthusiast, Blogger and also “Coffee Enthusiast”. Menghabiskan waktu sambil minum coffee sudah jadi trend banget,gue sendiri bisa ngabisin waktu berjam-jam kalo hangout bareng temen di coffee shop….

Barcelona | Catalunya

Punya keindahan di tepi laut Mediterania, Barcelona punya segudang tempat yang wajib kalian kunjungi. One of as beranggapan bahwa capital city is batter than other. Tapi kesempatan mengunjungi Barcelona tak boleh kalian lewatkan saat berkunjung ke Spanyol. Antonio Gaudi punya cerita di balik Barcelona, bagi saya dia bukan hanya seorang arsitektur namun seorang pelukis. Lukisannya…

Barcelona Being My First City

Hallo tiba juga saatnya saya mengunjungi salah satu kota wisata terbaik di dunia yaitu Barcelona. Cerita ini berawal dari keikutsertaan saya di Paduan Suara di Universitas saya. Tanggal 19 oktober 2014 saya beserta rombongan sudah berkumpul di Bandara Internasional Soekarno-Hatta terminal 2. Keberangkatan pukul 23.00 WIB namun kita sudah tiba pukul 20.00, selesai berkumpul dan…